הפרי הזר
מחבר/ת: מויס, ג'וג'ו
תקציר:
שנות החמישים של המאה העשרים. בעיירת הנופש הרדומה מרהאם החיים זורמים על מי מנוחות. כל איש ואישה יודעים את מקומם. לוטי סוויפט, שאומצה על ידי משפחת הולדן המכובדת, מקבלת עליה בשמחה את הסדר הקיים, בעוד סיליה, בתם של בני הזוג הולדן, היתה שמחה לפרוץ את המגבלות שהוא מטיל.
לכן, כשקבוצת בוהמיינים עוברת להתגורר בארקדיה, בית אר-דקו מפואר שצופה אל הים, הבנות נמשכות מיד לאלטרנטיבה הקסומה שנדמה שהם מציעים. למה שמתרחש בבית ההוא יהיו השלכות טרגיות וארוכות טווח עבור כולם.
חצי מאה מאוחר יותר, בית ארקדיה עובר שיפוץ, ורגשות עזים שבים ומתעוררים בקרב ותיקי העיירה. ככל שהעניין סביב הבית גדל והוא חוזר להיות שוקק חיים, כך צפים הסודות שנקברו בו אז ועולים ועמם השאלה: האם אפשר באמת להשאיר את העבר מאחור? -- מהכריכה האחורית.
כמות הזמנות לכותר: 0
יש להעריך כי מספר ימי ההמתנה המשוער יהיה כמות ההזמנות כפול מספר ימי השאלה עבור כל עותק.
יש להעריך כי מספר ימי ההמתנה המשוער יהיה כמות ההזמנות כפול מספר ימי השאלה עבור כל עותק.
אין כרגע עותקים זמינים להשאלה
עותקים
| מספר | מיקום | מס' מיון | סימן מדף | כרך |
|---|---|---|---|---|
| 65204 | חדר השאלה למבוגרים | ס | מוי |
